Versterk je ondernemerschap!

Posted on aug 25, 2015

Entre Femmes is een laagdrempelig netwerk voor vrouwelijke ondernemers in het midden van het land. We houden elkaar scherp en tillen ons bedrijf daardoor naar een hoger niveau. Wil jij dat ook? Je bent van harte welkom!

Entre Femmes is een laagdrempelig netwerk voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers in de regio Utrecht. Entre Femmes bied je een inspirerende plek waar je kennis en ervaring kunt delen en waar je jezelf als ondernemer én persoonlijk kunt ontwikkelen. Elke maand organiseren we een event; van een prikkelende lezing, actieve workshop onder begeleiding van ervaren toppers of een gezellige borrel om bij te praten.  En houden we je via social media en onze nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen in het veld.  Entre Femmes staan voor ‘echt en oprecht’ en geloven in ondernemerschap waarbij mensen centraal staan. We streven vanzelfsprekend naar (commerciële) groei, maar vinden duurzame relaties met onze klanten minstens zo belangrijk. Binnen Entre Femmes zijn we vooral collega’s die samen ondernemerschap naar een hoger niveau willen tillen én op z’n tijd ook flink met elkaar willen lachen.

Heb jij ook interesse om jouw onderneming naar een hoger plan te tillen? En vind je het leuk om je te laten inspireren en uitdagen door een breed scala aan ondernemers? Kom dan eens vrijblijvend met Entre Femmes kennismaken op een van onze bijeenkomsten. Tot dan!