BCN – Business Centre Nederland

BCN_blauw1Business Centre Nederland is voor de derde maal verkozen tot Beste Trainingslocatie en Vergaderlocatie van het jaar!

Bent u op zoek naar een moderne locatie voor uw opleiding, training, cursus, receptie, workshop of vergadering? Business Centre Nederland beschikt over moderne trainings- en vergaderlocaties in Nederland. De multifunctionele zalen zijn voorzien van moderne presentatiemiddelen met gratis glasvezel internet. Ook voor volledig ingerichte computerzalen kunt u bij BCN terecht. De locaties van BCN zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. Kortom: de ideale locaties voor bijeenkomsten met resultaat! Kijk voor meer informatie op www.bcn.nl of e-mail naar reserveringen@bcn.nl.

ACTIE vanuit de sponsor
EntreFemmes leden ontvangen maar liefst 20% korting op onze vergaderarrangementen! Neem contact op met Renske van der Pol voor meer informatie.

Quick Meeting bij BCN
Heeft u onverwachts een afspraak? Wilt u snel bijpraten voor een meeting? Of wilt u graag rustig werken? Speciaal daarvoor introduceert BCN: Quick Meeting. Quick Meeting biedt u voor slechts € 7,50 per persoon een rustige werkplek en onbeperkt gebruik van koffie, thee en gratis draadloos internet. Reserveren is niet nodig, u kunt zich melden bij de receptie o.v.v. de Quick Meeting.

Contact
Renske van der Pol is werkzaam als accountmanager bij BCN voor de regio Midden Nederland. Bij haar kun je terecht voor een brainstorm, advies of (aan)vraag voor alle BCN locaties.

Telefoon: 030 – 2567 392
rvanderpol@bcn.nl
www.bcn.nl