Hilton Royal Parc Soestduinen

Hltn_Royal_Parc_Soestduinen_clr_rgbHilton Royal Parc Soestduinen

Hilton Royal Parc Soestduinen ligt op een prachtige locatie; in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, maar centraal in midden Nederland, dichtbij de snelwegen A28 en A1 en op minder dan een uur afstand van Utrecht en Amsterdam.

Het hotel biedt een veelzijdigheid aan accommodaties op één terrein, namelijk 21 meetingzalen, 113 ruime hotekamers en een sport & welness center. Door de diversiteit aan accommodaties kunnen bovendien verschillende soorten evenementen, sferen en doelstellingen feiloos met elkaar gecombineerd worden.

Hilton Royal Parc Soestduinen kan op een creatieve manier bijdragen aan het verwezelijken van het doel van Entre Femmes; kennis en ervaring uitwisselen met collega ondernemers. Hilton Royal Parc Soestduinen biedt o.a. door de prachtige omgeving en uitgebreide faciliteiten tal van mogelijkheden.

Vergaderen in combinatie met een golfclinic, een ontspannende yoga of meditatiesessie na afloop, een fanatieke bootcamp in het bos om ieders creativiteit meer ruimte te geven of een gezellige tennisbreak om extra teambuilding te genereren. Bij Hilton Royal Parc Soestduinen zijn er, door het prachtig omlegen bos, de 9 holes golfbaan, de tennisbaan en de Royal Parc Health Club, tal van mogelijkheden om op een creatieve en inspirerende manier bijeen te komen.

Hilton Royal Parc Soestduinen
035 603 8383
www.hilton.nl/soestduinen
soestduinen.info@hilton.com