Vergroot je Veerkracht

Posted on feb 22, 2018

Vergroot je veerkracht op deze avond met yoga en coaching! Als zelfstandig ondernemer ben jij de motor van je bedrijf.  Als je bezig bent in je bedrijf, aan het werk bent voor of in je bedrijf  gebeurt er van alles. En of je nu wilt of niet, je zal moeten meebewegen, meeveren, letterlijk en figuurlijk, met hetgeen gebeurt, zodat je kan sturen, en het in de goede richting kan leiden. Yogaoefeningen kunnen je helpen (of leren) om mee te bewegen. Yogaoefeningen zijn als een onderhoudsbeurt voor de motor van je bedrijf, voor jouzelf dus. In de mini-workshop onder leiding van Esther Hazendonk doen we yogaoefeningen die je gemakkelijk thuis kan doen tussen de werkzaamheden door en die (bij regelmatig doen!) je veerkracht vergroten!

Als zelfstandig ondernemer sta je er vaak alleen voor. En het gaat niet altijd voor de wind. Er zijn altijd tegenslagen die jouw veerkracht vragen. Je veerkracht is mede afhankelijk van de steun die je krijgt in je omgeving, de steun die je vraagt en de steun die je toelaat. In deze mini-opstelling ga je merken in hoeverre jij je nu laat steunen en hoe makkelijk en fijn het is om je net een beetje meer te laten steunen. Zo krijg je een ‘hack’ om steun te ervaren, ook als er net even niemand in je omgeving is waarop je een beroep kunt doen. Zodat jij weer terug kunt veren. De mini-workshop wordt verzorgd door Caroline Franssen, relatiecoach en docent Beeldkracht, next level-opstellingen.

Datum
Dinsdag 20 maart 2018

Locatie
Makeblijde
Oud Wulfseweg 3
Houten

Programma
19.30 uur       Ontvangst met koffie/thee & introductietafel
20.00 uur      Welkom en zeepkist
20.15 uur       Interactieve sessies yoga en coaching
22.00 uur      Afsluiting met een drankje

Deelnemen
Als lid van Entre Femmes is deze avond gratis bij te wonen. Introducees zijn welkom, zij betalen € 15 (graag vooraf overmaken op NL 79 RABO 0118 3787 91 tnv Entre Femmes ovv naam introducee + datum bijeenkomst). Contant betalen bij de entree mag ook, dan zijn de kosten € 17,50. Ook introducees moeten zich vooraf even aanmelden.

Inschrijven dinsdag 20 maart 2018

 

Spamcontrole