Vernieuwingskracht

Posted on jan 22, 2018

‘Veel mensen zetten niets vernieuwends op de markt, maar verkopen meer dan andere ondernemers. Neem Kim Kardashian. Kim weet niets meer dan een ander maar heeft geïnvesteerd in zichzelf waardoor zij verkoopt.’ Aan het woord is Lucinda Douglas, onder meer genomineerd door VIVA 400 als een van de meest inspirerende vrouwen van Nederland, auteur van managementboek Sales Is Sexy en een eigen tv-show op RTV-7. ‘De rijpe vruchten plukken van eigen acties. Vol zelfvertrouwen nieuwe wegen inslaan.’ Lucinda is ervan overtuigd dat je alles kan bereiken wat je wilt.

Als spreker reist ze de hele wereld over om ondernemers te inspireren. En op woensdagavond 21 februari deelt ze met ons haar frisse ideeën, eigenzinnige gezichtspunten en tips om te vernieuwen. Mis die kans niet, meld je aan. Vernieuwingskracht verzekerd!

Datum
Woensdag 21 februari 2018

Locatie
Hilton Royal Parc Soestduinen

Programma
19.30 uur       Ontvangst met koffie/thee & introductietafel
20.00 uur      Welkom en zeepkist
20.15 uur       Lucinda Douglas over vernieuwingskracht
22.00 uur      Afsluiting met een drankje

Deelnemen
Als lid van Entre Femmes is deze avond gratis bij te wonen. Introducees zijn welkom, zij betalen € 15 (graag vooraf overmaken op NL 79 RABO 0118 3787 91 tnv Entre Femmes ovv naam introducee + datum bijeenkomst). Contant betalen bij de entree mag ook, dan zijn de kosten € 17,50. Ook introducees moeten zich vooraf even aanmelden.

Inschrijven 21 februari 2018

 

Spamcontrole

Eind februari verschijnt ‘Yes you can woman’, de autobiografie van Lucinda Douglas. Onder de aanwezigen verloten we een gesigneerd exemplaar!

 

Fotografie: Marleen Sahetapy